Passie voor boomstammen

Studio Het Houtpalet > Blog > Blog > Passie voor boomstammen
boomstam woondecoratie blog

Als je boomstam zegt, zeg je Studio Het Houtpalet. Waarom? Laat me je dat eens uitleggen!

Boomstam woondecoratie

Heel mijn bedrijf is gefundeerd op de boomstam. En dan niet voor in de kachel, maar echt als boomstam woondecoratie voor in en om het huis. De boomstam is zo veelzijdig en elke stam is weer uniek. Elke stam is een kunstwerk op zichzelf, en daarom is het mijn passie om die kunst bij jou in huis te brengen door het maken van prachtige boomstam woondecoratie. In mijn boomstam woondecoratie laat ik zoveel mogelijk de boomstam zoals hij oorspronkelijk is, om zo het natuurlijke karakter van de stam te behouden. Zo komt hij nog mooier tot zijn recht en geeft hij die robuuste en natuurlijke sfeer in huis.

Gepersonaliseerde boomstam producten

Ook voor de gepersonaliseerde producten gebruik ik vooral boomstammen. Boomstamhout is zo mooi om mee te werken! Het heeft een warme uitstraling, en elk cadeau, gemaakt met boomstamhout is uniek. Of het nu gaat om boomstam woondecoratie, een boomstam geboorteslinger of een foto op boomstamhout, het is en blijft een uniek cadeau!

Hoe het allemaal begon…

Waar die liefde voor boomstam woondecoratie begon? Ik denk dat het alles te maken heeft met mijn enorme liefde voor het bos. Vroeger gingen we heel vaak naar het bos, al was het alleen maar om de geur. Vakanties hielden we altijd in het bos, en daar konden we volop genieten van al het leven in het bos, zo ook de boomstammen. We bouwden hutten en sjouwden wat af met die stammen. Al vroeg in mijn jeugd had ik een zeer creatieve geest, en nam ik af en toe eens een stammetje mee, waar ik dan met bloemen een prachtig kunstwerkje van maakte. Daar begon de liefde voor boomstammen en de boomstam woondecoratie.

Liefde op het eerste gezicht

Als ik een stam of tak vind of zie ergens, is het echt liefde op het eerste gezicht als ik ermee ga werken. Het is echt ja of nee, wel of niet. Als ik twijfel, neem ik de stam niet mee. Waar ik dan verliefd op wordt, is het lijnenspel in de stam, de schors, de vorm van een tak of de kleur van het hout. Ik herinner me dat mijn vader ons vroeger tijdens boswandelingen al wees op de jaarringen. We telden ze dan en zo wisten we hoe oud de boom was geworden. Ik vond die jaarringen zo mooi, elke ring heeft weer een andere kleur en zo kom je heel veel te weten van de geschiedenis van de boom. Ik vind het echt fascinerend hoe een boom in elkaar zit! En zeker als je kijkt naar de boomstamtafels of mijn boomstam etagères, is dit heel duidelijk te zien. Je haalt echt een stukje natuur, een stukje geschiedenis in huis!

Mijn passie

Mijn passie is om jou blij te maken met mijn prachtige boomstam woondecoratie. Of dat nou is voor in je woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, tuin of als cadeau, als jij er maar blij van wordt! Benieuwd naar mijn aanbod? Kijk snel in de shop! Het leuke vind ik ook als ik jou kan inspireren op een andere manier naar de natuur te kijken. Als je op een andere manier kijkt naar je omgeving, zie je meteen al mooie woondecoratie. Overal zijn bomen, overal is inspiratie! Als je het maar ziet! Deze week wil ik je meenemen en inspireren. Volg me op Instagram of Facebook, ik vertel je graag meer over mijn passie in mijn verhalen en posts! Door de video’s in mijn verhalen leer je me beter kennen en kan ik mijn boodschap ook beter overbrengen. Zo blijf je op de hoogte en blijf je geïnspireerd.

%d bloggers liken dit: