Garantiebepalingen

Studio Het Houtpalet > Garantiebepalingen
handgemaakte, duurzame woonaccessoires en cadeaus

Garantie Studio Het Houtpalet

De garantie bij Studio Het Houtpalet is een standaard garantie van 6 maanden na aankoop van het product. Is binnen die periode jouw product onverhoopt kapot, niet door jouw toedoen? Dan heb je recht op garantie. Onder een kapot product wordt het volgende verstaan:

  • Het product is gebroken
  • Het product functioneert niet meer zoals het hoort

Natuurlijk is het zo dat hout ‘werkt’. Daarom is het niet mogelijk garantie te geven op scheuren in het hout die dunner zijn dan 10 mm. Dit is het natuurlijke proces van het hout. Echter is het niet de bedoeling dat het hout zodanig scheurt, dat het storend is om te zien of dat het niet meer bruikbaar is. Scheuren die dikker zijn dan 10 mm vallen onder de garantie. Zijn de scheuren dusdanig storend dat het product niet meer bruikbaar is voor het oorspronkelijke doel? Schroom niet om contact op te nemen!

Op het moment dat je aanspraak wilt maken op de garantie, neem je contact met me op middels het contactformulier, waarin je uitlegt wat er met het product mis is. Ik krijg dan automatisch een e-mail, waarna ik je kan vragen om een foto van het product. Aan de hand van die foto beoordeel ik of het mogelijk is dit te repareren. Mocht dit niet mogelijk zijn, heb je recht op een vervangend product. Is het wel mogelijk het product te repareren, kun je het product terugsturen op eigen kosten, dan zorg ik ervoor dat het weer helemaal voldoet naar behoren.

Is jouw product kapot en valt het binnen de garantie van 6 maanden? Neem dan contact met me op, dan zoeken we samen naar een oplossing!

%d bloggers liken dit: