Verzendbeleid van Studio Het Houtpalet

Studio Het Houtpalet > Verzendbeleid van Studio Het Houtpalet

Bezorgservice:

De bestellingen worden in Nederland verzonden via PostNL, in België en Duitsland via DPD. De verzendkosten staan aangegeven bij de productbeschrijving. Voor brievenbuspakketten is dit € 4,95 (NL), € 8,95 (BE | DE). Voor pakketten die niet door de brievenbus passen, is dit € 7,95 (NL) of € 14,95 (BE | DE). Bij een bestelling boven de € 50,- , binnen NL, wordt je bestelling gratis verzonden.

Levertijd:

De producten bij Studio Het Houtpalet worden handgemaakt, daarom is er een verschil in levertijd per product, omdat niet elk product dezelfde verwerkingstijd heeft. Bij de productbeschrijving kun je vinden wat de levertijd van een product is. De maximale levertijd van de producten is 7 werkdagen. Let op: de producten worden op tijd naar de bezorgservice gebracht, mocht de levertijd uitlopen, is Studio Het Houtpalet daar niet op aansprakelijk.

Problemen met verzenden:

Mocht je onverhoopt op problemen stuiten met de verzending, zoals een pakketje dat niet binnen komt of het product dat beschadigd is, neem gerust contact met me op, ik los het graag voor je op!