Over mij

> Over mij

Hi, it’s me! Ik ben Rianne de Graaf, 29 jaar oud en sinds 2019 eigenaar van mijn bedrijf Studio Het Houtpalet. Ik ben dit bedrijf begonnen vanuit mijn passie voor boomstammen en mijn voorliefde voor natuurlijke materialen. Mijn passie is om de natuur binnen te brengen in jouw huis, en je te laten genieten van de natuur op een andere manier. Mijn doel is om jou te inspireren en te laten zien dat de natuur ons meer te bieden heeft dan wat de meesten van ons al weten. Dat doe ik graag op een duurzame manier, door hout te gebruiken uit mijn omgeving, wat anders versnipperd of opgebrand zou worden. Zo kunnen zelfs je interieuritems en cadeaus duurzaam zijn!

Zo maak ik jouw mooiste, unieke woonaccessoires, waaronder foto’s op hout, lampen en klokken. Al mijn inspiratie haal ik uit mezelf en de natuur, puur en echt. Ik zit altijd vol inspiratie en idee├źn en bijna elke dag komen daar weer nieuwe bij, zonder dat ik op internet zoek wat ik kan maken. Alles wat je hier in de webshop vindt, komt uit mijn hoofd, hart en handen. Alles is dus handgemaakt en ik weet precies welk product naar welke klant gaat, omdat ik alles zelf aanraak, beleef en optimaliseer.

Ooit ben ik begonnen met het maken van een tafel lampje, van een mooie stronk die ik had gevonden in het bos. Toen kreeg ik echt de smaak te pakken. Er kwamen meer en grotere lampen en iedereen die bij mij over de vloer kwam, vond het mooi en zei dat ik er wat mee moest doen. Zelf leek me dat een heel mooi plan en zo ontstond een verlangen voor het opzetten van een bedrijf. Dat verlangen werd met het jaar groter, en toen ik meer aanvragen kreeg, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben naar de KvK gegaan. Zo werd mijn bedrijf Studio Het Houtpalet geboren.

Naast het runnen van mijn bedrijf, ben ik ook moeder van 2 jongens, 4 en 6 jaar oud. Samen met mijn man en kids woon ik op een heerlijke plek in de polder, waar ik alle ruimte heb voor mijn werkplaats. Zo kan ik mijn bedrijf goed combineren met het moederschap! Wil je de werkplaats bezoeken, neem dan even contact met me op!

Als je meer van me wilt weten, volg me op Instagram en Facebook, ik deel elke werkdag iets uit het leven als ondernemer en het ontwikkelproces van mijn producten.

Theme: Overlay by Kaira Studio Het Houtpalet | Zuiddijk 23b, Maasdam | KVK: 76325318
NL17 RABO 0363 6769 02