Uniek en persoonlijk – Moederdag cadeau

Studio Het Houtpalet > Blog > Blog > Uniek en persoonlijk – Moederdag cadeau
blog moederdag cadeau, persoonlijk cadeau

Uniek en persoonlijk, dat is het weekthema van deze week. Deze blog staat in het teken van Moederdag, aanstaande 9 mei. Ik ga het met je hebben over het geven van unieke, persoonlijke cadeaus, wat daarin mijn aanbod is en waarom je voor een persoonlijk moederdag cadeau zou moeten gaan.

Moederdag cadeau

Het is bijna Moederdag. Die ene speciale dag in het jaar dat je je moeder even extra in het zonnetje zet. Natuurlijk zorg je elke dag goed voor haar. In ons gezin zeggen we altijd: het is elke dag Moederdag! Maar je weet het zelf heel goed, moeders doen elke dag zoveel! Ze zorgen ervoor dat de kinderen op tijd op staan, aangekleed zijn en verzorgd naar school gaan. Ze strijden voor hun kinderen als er gevaar of onrecht dreigt. Ze zorgen voor schone bedden, schone kleren en maken heerlijk eten klaar voor hun gezin. Als de kinderen groot zijn, is ze een luisterend oor en is ze altijd nog wakker als ze laat thuis komen. Ze is er ook als de kinderen uitvliegen en zorgt dan ook dat hun ‘nestje’ gespreid is. Moeders zijn onmisbaar! Bij hen kun je even uithuilen als het even niet meer gaat, en ze lachen met je mee als je de slappe lach hebt… Daarom mag je ze best even in het zonnetje zetten op die ene dag in het jaar! Het hoe zorg je nu voor een mooi moederdag cadeau?

Handgemaakt cadeau

Moeders zijn gek op hun kinderen en kleinkinderen! Een cadeau wat gemaakt is door de (klein)kinderen, is het mooiste cadeau wat je haar kunt geven. Komende weken ga ik aan de slag om DIY-pakketten en workshops samen te stellen, waardoor jij in het vervolg een eigen gemaakt, persoonlijk cadeau kan geven! Maar zover is het nog niet, en je hebt misschien niet heel veel tijd om iets zelf te maken voor haar. Dan heb ik de oplossing voor je!

Persoonlijk cadeau

Moeders zijn namelijk gek op foto’s van hun kinderen en kleinkinderen. Een fotolijst is natuurlijk een beetje standaard, niet echt origineel. Ik heb daarom iets wat echt uniek en origineel is, en wat je moeder fantastisch zou vinden! Ik maak jouw mooiste foto op boomstamhout! Dat kunnen fotohangers zijn, in een set van 3, bijvoorbeeld. Of de foto op boomstam met een doorsnede van 15 cm. Stuur je foto in en ik maak het meest unieke en persoonlijke moederdag cadeau! Ik heb nog veel meer persoonlijke cadeaus, je kunt namelijk ook jouw foto op een sleutelhanger geven, bijvoorbeeld. Bedenk een mooie, ontroerende tekst voor de moeder en ik zet hem op boomstamhout voor je.

Veelzijdig cadeau

Omdat ik jouw persoonlijke cadeau maak op boomstamhout, past hij sowieso bij je moeder in huis. Het lichte hout past namelijk in elk interieur, wat je woonstijl ook is. Het boomstamhout is uniek, geen stam is namelijk hetzelfde! Je krijgt echt een one-of-a-kind product, met jouw eigen foto erop, origineler kan echt niet. Je moeder zal het fantastisch vinden!

Persoonlijk cadeau retour

Als je bij mij jouw foto op hout bestelt, krijg je daar een extra service bij. Ik heb namelijk een uniek retourbeleid, wat foto’s op hout aangaat. Ik stel hoge eisen aan mijn gepersonaliseerde producten, maar het kan natuurlijk dat jij het resultaat vind tegenvallen. As jij niet tevreden bent met je foto op hout of andere gepersonaliseerde product, mag je het gewoon terug sturen! Dan krijg je gewoon je geld terug, zoals beschreven is in het retourbeleid. Die service bied ik omdat ik wil dat jij volledig achter je aankoop staat en dat jij blij en tevreden bent met jouw gekochte product.

Als laatste wil ik je ook nog uitleggen dat ik met je mee wilt denken als jij een idee hebt voor een cadeau van hout of boomstamhout. Heb jij iets gezien dat jij wilt laten maken? Laat het me weten, ik vind het super leuk om geïnspireerd te worden door jou, en ik denk heel graag met je mee! Neem gerust contact met me op!

 • boomstam sleutelhanger met eigen tekst

  Boomstam sleutelhanger met eigen tekst

  7,50
  Shoppen
 • Foto hanger hout

  Foto hanger hout, 5-7 cm set van 3

  12,50
  Shoppen
 • foto op boomstam, foto op hout

  Foto op boomstam 15 cm

  17,50
  Shoppen
 • foto op hout, kraamcadeau, persoonlijk cadeau

  Foto op houten hart

  17,50
  Shoppen
 • fotohanger set van 6

  Fotohanger hout set van 6 in giftbox

  22,50
  Shoppen
 • geboortekaartje op hout

  Geboortekaartje op hout

  15,00
  Shoppen
 • houten geboortebord boomstam

  Houten geboortebord 35 cm

  37,50
  Shoppen
 • persoonlijk kraamcadeau, houten geboorteslinger

  Houten geboorteslinger met naam

  15,0036,00
  Shoppen
 • houten klok met eigen tekst

  Houten klok met eigen tekst

  27,50
  Shoppen
 • Houten klok met foto

  Houten klok met foto

  30,00
  Shoppen
 • houten naamslinger

  Houten naamslinger

  15,0045,00
  Shoppen
 • houten tekstbord met eigen tekst

  Houten tekstbord met eigen tekst

  15,00
  Shoppen
%d bloggers liken dit: